SÜNGOMBA
2023. október 12. írta: Gonzlik

SÜNGOMBA

img_1637.JPG

Az adaptogén növények javítják egyes belső elválasztású mirigyeink, valamint az immunrendszerünk működését.

Az adaptogén növények tökéletesen alkalmazkodnak, adaptálódnak, azaz akkor és úgy hatnak, ahogyan az adott szituációban szükségünk van rájuk.

Adaptogén jelzővel azokat a gyógynövényeket illetjük, amelyek növelik a szervezet ellenálló képességét a stresszel, fizikai sérülésekkel, és kimerültséggel szemben. Egyes helyeken fiatalító, energizáló gyógynövényeknek is nevezik őket.

Mivel folyamatosan fogyasztjuk, egy adaptogén növény nem lehet mérgező, és pontosan olyan, körül nem írható hatást vált ki az emberi testben, amely által megnő az ellenálló képessége számos fizikai, kémiai és biológiai behatással szemben. Egy adaptogénnek kiegyensúlyozó hatása van a szervezet életfunkcióira, függetlenül attól, hogy ez a funkció milyen irányban mozdult el korábban. (Wikipédia)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://osigyogymodok.blog.hu/api/trackback/id/tr6415740546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása