Az  agykontroll, Inversum Meditáció. téta hiling, modern medicina, reiki...kineziológia...
2020. augusztus 01. írta: Gonzlik

Az agykontroll, Inversum Meditáció. téta hiling, modern medicina, reiki...kineziológia...

elgrecco_1.jpg

Az agykontroll, Inversum Meditáció. téta hiling, modern medicina, reiki...kineziológia...

Az írott emberiség történetében minden kultúra, és mind a 4 világvallás megemlíti és megerősíti az angyalok létezését. Megjelenítik a képzőművészetben, zenében, szobrászatban, festészetben…
Könyvtárnyi dokumentált, írott anyag foglalkozik az angyali üzenetről, angyali érintésről, angyali kinyilatkoztatásokról…
Egy bizonyos José Szilva (nevű szélhámos?), a Prado könyvtáraiban fellelhető, az angyali mágiáról szóló inkvizítori jegyzőkönyvek felhasználásával hozta létre (angyalok nélküli) angyalmagiáját, amit agykontrollnak nevezett el.
Amennyiben ez nem így lenne, akkor pl.: Raffaello a világhírű Szixtusi Madonna festményén nem két unatkozó angyalkát jelenített volna meg, hanem mondjuk két agykontrollost. El Grerko fantasztikus angyalábrázolásai helyett agykontrolosokat festetett volna, és még sorolhatnám.
Az agykontroll legyen veled, és vigyázza utadat.
Légy szíves tedd fel magadnak a kérdést, miért nem találsz ilyen (és ehhez hasonló) utalásokat az írott emberiség történetében.

Megjegyzés: egyszerűen tudomásul kell venni, az ember, három dimenziós lény, tehát a gondolkodása szintén háromdimenziós, és senki ne képzelje, Pl: a Zen Buddhisták, vagy az amerikai indiánok sámánjai nem voltak tisztában, a háromdimenziós emberi elme lehetőségeivel amit nem agykontrollnak hívtak.  
És még valami csak az angyalok nélküli agykontrollosok betegségeire kell egy pillantást vetni, hogy megértsük annak veszélyességét az emberiségre.
remélem tudtam segíteni, tartalmas szép napokat mindenkinek!

 

Forrás: web elgrecco_1.jpg

szerkesztő: Gonzlik György

A bejegyzés trackback címe:

https://osigyogymodok.blog.hu/api/trackback/id/tr5416099332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása