Magyar piócák Amerikában
2020. május 16. írta: Gonzlik

Magyar piócák Amerikában

muzeum.jpg

Hirdetés. A New Orleansi Daily Delta újság 1852. január 9.-én megjelent számában a  magyar piócák nagyszerűségét hirdeti.

 A hirudoterápiát a világ minden pontján használták és a mai napig használják, gyógyászati és szépészeti célokból. Magyarországról évi 8 000 000 piócát exportáltak a századfórdúlóig Európa országaiba, valamint Amerikába. 

 Ezt a piócafajt magyar piócának nevezték. a vele foglalkozó nyomtatványok ma már múzeumi antikvitással bírnak.

Felhasználásuk nem csak a gyógyászatban merült ki az orvosi pióca a természetes enzimjeinek köszönhetően a szépség ipar is hasznosította, és jelenlegi reneszánszát éli.

Gondolom sokakban felmerült már a kérdés, hogy Nefretiti, és Kleopátra hogyan őrizték meg fiatalos szépségüket, valamint a hollywoodi filmek rajongói is fiatalos szépségüket megőrző sztárokkal találkozhatnak.

 A kérdésre a válasz sokkal egyszerűbb, mintsem Önök azt gondolnák. 

 Némi  múzeumi keresgélés után megtalálták Kleopátra, Nefertiti és a többi ókori hölgy szépészeti és gyógyászati kellékei közt az orvosi piócát is.

Az 1960-as években receptre adta az orvosi piócát, amely 100 % -ban  természetes anyagokat bocsát ki, amelyek mellékhatások nélküliek, a szépészeti hatása elvitathatatlan. 

 Demi Moor  szépsége is bizonyítja, hogy a pióca bizony sokat tehet a hölgyek szépségéért

 Ezt a technólógiát

 {gallery}galery_3{/gallery}

Mi ismerjük a Halivudi színészeknek a piócaterápiával kapcsolatos rejtett titkaikat és a piócaterápia élettani hatásait.

A pióca vérszívása az úgynevezett  delta fehérje képződést is elősegíti és ezzel  regenerálja, fiatalítja az emberi szervezetet. Az öregedés egyik velejárója, hogy a szervezetünk az idő előre haladtával csökkenti, majd be is szünteti bizonyos anyagok előállítását ilyen PL a deltafehérjék, bizonyos enzimek, kataláz, kollagének stb...termelését  ezért is öregszünk, egy Enzim terápia segítségével és azon anyagok bevitelével , az öregedési folyamatok nagy mértékben csökkenthetőek bizonyos betegségek kialakulása megelőzhető, megszüntethető. 

Bizonyos meglévő betegségek esetekben gyógyulás érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://osigyogymodok.blog.hu/api/trackback/id/tr1015690006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása