Ízületi gyulladás gyógyitása hirudoterápiával
2020. január 26. írta: Gonzlik

Ízületi gyulladás gyógyitása hirudoterápiával

686_170_kopt.jpg

Ízületi gyulladás gyógyitása hirudoterápiával

Az ízületi kopás sokak életét keseríti meg, gyógyszerek helyett egyre elterjedtebbek az alternatív gyógymódok.

A pióca kezelés a legjobb terápiás kezelés az ízületi gyulladás, köszvény mellékhatások nélküli kezelésére, enyhítésére a betegség megszüntetésére .

A piócák a vérszívást megelőzően fájdalomcsillapító és gyulladásgátló enzimeket juttatnak az ember szervezetébe valamint természetes mellékhatások nélküli hisztamint, aminek az értágító hatása a reumás ízületi gyulladásra gyógyítóan hat, és előnyös az artritis¹ (reumás ízületi gyulladás)-ban szenvedőknek is

A hirudoterápiás kezelés hatásossága, messze meghalad minden egyéb a piacon csak receptre kapható gyógyszeres kezeléseket.

A betegek arról is beszámoltak, hogy a kezelések hatására az arthitis¹ fájdalom, valamint a bennük felgyülemlett túlfeszültség, stressz energia, feloldódott. A hirudó terápiásan kezelt betegek jobb, nyugodtabb éjszakai alvásról számolnak be a kezelést követően.

A hirudo therapiával az arthitis¹ kezelés gyakran egy egyszeri kezelés.
Az ízületi fájdalom is lehet tünete más betegségeknek

A kezelési napon kerüljük a megerőltető munkát mozgást.
A hirudó terápiás kezelésnek amennyiben a kliens állapota megfelel az ellenjavallat menü pontban leírtakkal kapcsolatosan tünetmentes abban az esetben  Jelenleg nincsenek mellékhatáok,

Kapcsolat

¹ artritisz:

Az ízületeket érintő megbetegedés. általános tünete az ízületekben jelentkező fájdalom és merevség, valamint duzzanat, bőrpír és melegség is felléphet.

Megjegyzés: a fenti értekezés nem egyenértékű az orvosi értekezésekkel, csupán tájékoztató jelleggel bír, különös tekintettel a piócakezelésekre.

A bejegyzés trackback címe:

https://osigyogymodok.blog.hu/api/trackback/id/tr4715406150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása